VIVARI, Nobilia
Isporuka: tjedan dana
Bezbroj elemenata i aparata
16.250 kn
9.750 kn !!!
O VIVARI KUHINJAMA

Ekskluzivno nudimo NAJNIŽE CIJENE kvalitetnih ViVARi kuhinja uglednog njemačkog proizvođača Nobilia. Naši prodajni stručnjaci u specijalnom računalnom programu izraditi će Vašu kuhinju iz snova, sa aparatima i dodacima po Vašoj želji...

ViVARi kuhinje dizajnirane su inteligentno i sa stilom. ViVARi kuhinje nude iznimne mogućnosti gledajući uloženo-dobiveno i odgovaraju velikom rasponu životnih stilova i ukusa.
U sredini svega kod ViVARi kuhinja je: kvaliteta. U planiranju. U proizvodnji. U obradi narudžbi i službi za korisnike.

Za ViVARi, kvaliteta također znači: Proizvedeno u Njemačkoj. Nobilia proizvodi ekskluzivno u svojim tvornicama u Njemačkoj, sa oko 2650 zaposlenika. Dvije tvornice su među najboljima u Europi i dnevno proizvode i isporučuju 2700 kuhinja diljem svijeta. Bez obzira na to, svaka ViVARi kuhinja je jedinstvena. Dizajnirana po želji kupca i proizvedena s vrhunskom preciznošću. Veliki stupanj automatizacije garantira da standard kvalitete ostaje jednak.

Kultura kuhinja u Nobiliji znači: Kvaliteta proizvedena u Njemačkoj.

TEHNIČKI DETALJI

Korpus i unutarnje police izrađeni su od visokokvalitetne iverice debljine 16mm obostrano premazane melaminskom smolom. Dio elemenata debljine je 19mm, a bridovi su izdržljivi zbog mekanog zaobljenja i polipropilenskog obruba. Stražnji bridovi obavezno su premazani sredstvom za zaštitu od vlage. Vrata kuhinja debljine 18-22mm dostupna su u deset cjenovnih razreda, ovisno o materijalu izrade: – iverica i folija – MDF i folija – lakirani MDF – puno drvo i furnir. Sve radne ploče su izrađene od troslojne iverice obložene otpornim plastičnim laminiranim pločama, otpornima na vrućinu do čak 180°C uz nezaobilaznu otpornost na grebanje i habanje.

Kuhinje su serijski opremljene Sensys šarkama. Vrata se lagano zatvaraju zahvaljujući velikom samozahvatniku, kut samozatvaranja 35°, dugi vijek trajanja ispitan na više od 80.000 ciklusa, brza i jednostavna montaža i demontaža vratiju zbog uskočne tehnike. Ladice su opremljene kvalitenim vodilicama s 4 stupnja nosivosti 40, 60, 70 i 80 kg, duboke ladice su serijski opremljene dodatnom bočnom šipkom, uz doplatu je dostupna bočna maska u staklenoj ili metalnoj izvedbi. U ponudi su i ormari za sudoper sa integriranim sustavima za odvojeno skupljanje otpada.


Cijena se odnosi na drveni dio kuhinje
Dimenzija 331x60x208cm
Fronte: Postforming/folija, Imitacija Hrast Virginia

Sastav:
Polukolona sa hladnjakom 88cm, ormarić, sudoper s aluminijskim dnom za zaštitu od vlage i izvlačnim košem za smeće, 2 ormarića s vratima i ladicom, ormarić za pećnicu..
Viseći ormarići sa staklom, obični viseći ormarići, ormarić za ugradbenu napu sa policama za začine
Ladice standardne sa ublaživačima.
Doživotna garancija na sve okove – okovi Hettich i Blum