VIVARI, Nobilia
Isporuka: 30 dana
Bezbroj elemenata i aparata
OSNOVNA KOMPOZICIJA - 6.789 kn
O VIVARI KUHINJAMA

Ekskluzivno nudimo NAJNIŽE CIJENE kvalitetnih ViVARi kuhinja uglednog njemačkog proizvođača Nobilia. Naši prodajni stručnjaci u specijalnom računalnom programu izraditi će Vašu kuhinju iz snova, sa aparatima i dodacima po Vašoj želji...

ViVARi kuhinje dizajnirane su inteligentno i sa stilom. ViVARi kuhinje nude iznimne mogućnosti gledajući uloženo-dobiveno i odgovaraju velikom rasponu životnih stilova i ukusa.
U sredini svega kod ViVARi kuhinja je: kvaliteta. U planiranju. U proizvodnji. U obradi narudžbi i službi za korisnike.

Za ViVARi, kvaliteta također znači: Proizvedeno u Njemačkoj. Nobilia proizvodi ekskluzivno u svojim tvornicama u Njemačkoj, sa oko 2650 zaposlenika. Dvije tvornice su među najboljima u Europi i dnevno proizvode i isporučuju 2700 kuhinja diljem svijeta. Bez obzira na to, svaka ViVARi kuhinja je jedinstvena. Dizajnirana po želji kupca i proizvedena s vrhunskom preciznošću. Veliki stupanj automatizacije garantira da standard kvalitete ostaje jednak.

Kultura kuhinja u Nobiliji znači: Kvaliteta proizvedena u Njemačkoj.

TEHNIČKI DETALJI

Korpus i unutarnje police izrađeni su od visokokvalitetne iverice debljine 16mm obostrano premazane melaminskom smolom. Dio elemenata debljine je 19mm, a bridovi su izdržljivi zbog mekanog zaobljenja i polipropilenskog obruba. Stražnji bridovi obavezno su premazani sredstvom za zaštitu od vlage. Vrata kuhinja debljine 18-22mm dostupna su u deset cjenovnih razreda, ovisno o materijalu izrade: – iverica i folija – MDF i folija – lakirani MDF – puno drvo i furnir. Sve radne ploče su izrađene od troslojne iverice obložene otpornim plastičnim laminiranim pločama, otpornima na vrućinu do čak 180°C uz nezaobilaznu otpornost na grebanje i habanje.

Kuhinje su serijski opremljene Sensys šarkama. Vrata se lagano zatvaraju zahvaljujući velikom samozahvatniku, kut samozatvaranja 35°, dugi vijek trajanja ispitan na više od 80.000 ciklusa, brza i jednostavna montaža i demontaža vratiju zbog uskočne tehnike. Ladice su opremljene kvalitenim vodilicama s 4 stupnja nosivosti 40, 60, 70 i 80 kg, duboke ladice su serijski opremljene dodatnom bočnom šipkom, uz doplatu je dostupna bočna maska u staklenoj ili metalnoj izvedbi. U ponudi su i ormari za sudoper sa integriranim sustavima za odvojeno skupljanje otpada.

INFORMACIJE O CIJENAMA

Zbog velikog broja elemenata i 10 cjenovnih razreda, precizan izračun je moguć samo u poslovnici. Potrebne su nam samo dimenzije Vašeg prostora.
Cijene izražene na slikama dolje su izračun osnovne kompozicije kuhinje radi lakše usporedbe cijena između cjenovnih razreda.

U ponudi postoji preko 80 različitih boja i izvedbi fronte, 17 boja trupa ormara, preko 40 boja radnih ploča, 75 modela ručkica, preko 2000 različitih elemenata, 4 standardne visine podnožja (70, 100, 150, 200 mm), 5 visina visećih ormarića (325.5, 359, 651, 718 i 904 mm), 3 visine visokih ormara.

Uz ViVARi kuhinje nudimo i veliki izbor ugradbenih kućanskih aparata raznih brendova - Altus, Beko, Leonard, Junker, Progress, Bosch, Siemens, Airforce, Elica, Faber itd. te sudopera i mješalica.


Kuhinja Touch dostupna je u 7 boja vratnica:
Laklaminat, alpsko bijela supermat
Laklaminat, magnolija supermat
Laklaminat, silk siva supermat
Laklaminat, granitno siva supermat
Laklaminat, Aqua supermat
Laklaminat, tamnosiva supermat
Laklaminat, crni supermat

Lakirani laminat, postforming prednjica obložena UV lakiranom PET folijom, vodoravno s polimernim rubom u boji prednjice.