Informacije


Što nudimo?


Naši dobavljači

O nama

Kuća namještaja s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u opremanju domova, hotela, poslovnih prostora...

Vođeni višegodišnjim iskustvom u prodaji namještaja, našom robnom markom proširili smo asortiman modela uvažavajući konkretne pomake na tržištu materijala i dizajna. Pomno odabranim materijalima te širokom paletom boja, naš namještaj učinili smo prepoznatljivom robnom markom zadovoljavajući pritom visoke kriterije izrade te svjetske i europske trendove dizajna.

Uz kratak rok isporuke, stručni savjeti, grafički prikaz na računalu, katalozi, precizna izmjera u Vašem domu za izradu po mjeri, povoljna i brza dostava na području grada Splita i županije, montaža i GARANCIJA samo su neki od razloga zašto izabrati namještaj kod nas. Kupnjom bilo kojeg proizvoda iz našeg asortimana za gotovinsko i kartično plaćanje ostvarujete dodatne popuste.


O imenu i povijesti Nutjaka

Kupcima je istina, uvijek zanimljivo ime "Nutjak".

Česti su upiti i brojna su nagađanja od čega ta riječ dolazi, od kojih je najčešće mišljenje kako je to izvedenica od netjak-rođak.

Ovim dijelom imena osnivač je želio u tvrtku utkati svoju duboku vezanost uz Dalmaciju, posebno dalmatinsku zagoru i cetinsku krajinu.

Nutjak je, otkrit ćemo Vam, kula na Cetini koja uz sebe veže zanimljivu povijest i brojne legende.

Usred divlje ljepote prirode visoko na stijeni uzdiže se ponosno i stražari. Kada Cetina podivlja na svom ulazu u divlji kanjon omeđen visokim hridima ona svjedoči.

Ostaci nekoć moćne tvrđave pamte česte bitke od kraja 15. st. kada ju je sagradio poljički knez Žarko Dražojević. Njegov otac Petar dobio je 1456. godine posjed Brodarić od kralja Ladislava V da bi Žarko u razdoblju između 1482. i 1492. godine izgradio na tom mjestu, tik uz Cetinu, kaštel Nutjak. Cilj je bio obraniti od Turaka svoje i poljičke posjede te omesti neprijatelja na njegovu putu prema Sinju i Splitu.