Krevet SMART

HESPO
Isporuka: 2-3 tjedna

Smart, pametan krevet za zahtjevne spavaće sobe kojeg opisuju odlike: minimalne dimenzije, podizna podnica sa spremnikom i uzglavlje koje se pričvršćuje na zid te pozicionira po vašoj želji. Sa svojim jednostavnim, ali modernim dizajnom zaobljenih rubova, idealan je za male stanove, apartmane ili dječje sobe.

Tapecirani krevet Smart u svojoj osnovi sadrži podizne podnice i posjeduje spremište s kojim dobivate dodatan prostor za odlaganje posteljine, odjeće ili onih stvari koje želite sakriti. Ergonomska ručka olakšava pristup stvarima koje se nalaze u spremištu kreveta. Glavna odlika ovog kreveta vezana je upravo za njegovu dimenziju. Naime, njegove vanjske dimenzije identične su dimenzijama madraca.

Uzglavlje se može montirati na zidna visinu i poziciju koja vam najbolje odgovara. Igrajte se s mogućnostima položaja i prilagodite krevet svojim potrebama.

Jednostavnost u izvedbi ovog kreveta i uzglavlja dodatno ćete naglasiti odabirom eko kože, no ukoliko želite postići teksturu,odabrat ćete jednu od tkanina iz bogate palete tkanina u Hespovoj ponudi.

* krevet Smart na fotografijama izrađen je eko koži Invictus 5134

DIMENZIJE

Standardne dimenzije kreveta i uzglavlja Smart: 200x90 . 200x160 cm